Blog

Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Κέρκυρας 2018

Περισσότερα

Σεμινάριο Social Media Advertising

Περισσότερα

Προσφορά από τη Win-Tech

Περισσότερα

Ψάχνουμε τον δικό μας Sales Consultant

Αναζητάμε ένα άτομο με όρεξη για δουλειά και πάθος για επικοινωνία για το τμήμα πωλήσεων του επαγγελματικού οδηγού sindetiras.gr.

Περισσότερα

Θερινό Σχολείο “Ψηφιακές Τεχνολογίες & Καινοτομία στην Τουριστική Επιχειρηματικότητα”

Το Θερινό Σχολείο ENNOTOURISM 2017 είναι μια προσπάθεια να επιμορφώσουμε στελέχη και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου αναφορικά με τη χρήση των Νέων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για την ανάπτυξη της τουριστικής επιχειρηματικότητας.

Περισσότερα

Οι αποδείξεις και το «αφορολόγητο» του 2017

O φόρος που προκύπτει κατά την εφαρμογή του άρθρου 15 μειώνεται κατά το ποσό των χιλίων εννιακοσίων (1.900) ευρώ για το φορολογούμενο χωρίς εξαρτώμενα τέκνα, όπως αυτά ορίζονται στο άρθρο 11, όταν το φορολογητέο εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες και συντάξεις δεν υπερβαίνει το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ. Η μείωση του φόρου ανέρχεται σε χίλια εννιακόσια πενήντα (1.950) ευρώ για το φορολογούμενο με ένα (1) εξαρτώμενο τέκνο, σε δύο χιλιάδες (2.000) ευρώ για δύο (2) εξαρτώμενα τέκνα και σε δύο χιλιάδες εκατό (2.100) ευρώ για τρία (3) εξαρτώμενα τέκνα και άνω. Εάν το ποσό του φόρου είναι μικρότερο των ποσών αυτών, η μείωση του φόρου περιορίζεται στο ποσό του αναλογούντος φόρου.

Περισσότερα

Brazilian Jiu Jitsu

To Brazilian Jiu Jitsu είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές μαχητικό άθλημα το οποίο σχετίζεται με την πάλη και πιο συγκεκριμένα με την πάλη εδάφους. Έχει τις ρίζες του στο παραδοσιακό Ιαπωνέζικο Jiu Jitsu και στο Τζούντο.

Περισσότερα

5 Πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν πας στο δικηγόρο σου

Ξέρω ότι νιώθεις αδικημένος, νιώθεις πως δεν σου φέρθηκε κανείς όπως ήθελες ή πως ό,τι και εάν έχεις ζήσει έχει σημασία για την υπόθεση. Δεν έχει. Δεν χρειάζεται να μου περιγράφεις σκηνές επί σκηνών επί σκηνών για προηγούμενες συζητήσεις που είχες, ή με τρίτα άτομα ή με τον εαυτό σου. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής, σαφής και τα λεγόμενα να είναι χρήσιμα.

Περισσότερα

TI EΙΝΑΙ ΤΟ “VOUCHER” ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Η δράση δίνει τη δυνατότητα σε άνεργους από 29 έως 64 ετών, να συμμετέχουν σε επιδοτούμενα προγράμματα, που θα περιλαμβάνουν:

  • Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 120 ωρών, σε 60 ειδικότητες 10 αναπτυσσόμενων κλάδων της ελληνικής οικονομίας, όπως εμπόριο, logistics, έργα υποδομής και τεχνικά επαγγέλματα, τουρισμός, ΤΠΕ, Περιβάλλον –
  • Διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων, τρόφιμα – ποτά, ενέργεια, αγροτικός τομέας & βιομηχανία
  • 500 ώρες πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού Τομέα
Περισσότερα

5 Λόγοι για τους οποίους πρέπει η ιστοσελίδα σας να είναι Mobile Friendly

Δεν προκαλεί έκπληξη ότι έως τώρα η χρήση του διαδικτύου από κινητές συσκευές έχει εκτοξευτεί τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με αναφορές, το 2016, η διαδικτυακή επισκεψιμότητα έφτασε αυτήν της χρήσης μέσω Η/Υ.
Παρόλα αυτά, το μεγαλύτερο ποσοστό των ιστοσελίδων εξακολουθούν να μην είναι φιλικές προς τον χρήστη, προκαλώντας έτσι τη δυσκολία της χρήσης στον επισκέπτη καθώς και απώλεια επιχειρηματικών ευκαιριών.

Περισσότερα

Γιατί και πότε να πάω σε ψυχολόγο

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται σχετικά με τη χρησιμότητα των υπηρεσιών ψυχικής υγείας, αλλά και για το πότε πρέπει να αναζητήσει κανείς τη βοήθεια ενός ψυχολόγου.

Περισσότερα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ