Συνδέσου με την Κέρκυρα

Βρες επιχειρήσεις στην Κέρκυρα
Ο Λογαριασμός μου Πνευματικά Δικαιώματα Έξοδος
Επαγγελματικός Οδηγός Δωροεπιταγές Μικρές Αγγελίες Τοπικά Νέα
Σύνδεση Εγγραφή
Καιρός Κέρκυρας
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια Κτελ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία
Κίνηση στους Δρόμους
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Phisio Plus

50€ έκπτωση σε χαλαρωτικό ή θεραπευτικό μασάζ

Δωροεπιταγή έκπτωσης 50€ για 10 συνεδρίες χαλαρωτικού ή θεραπευτικού μασάζ (150€ από 200€) από το Phisio Plus στην Κέρκυρα. Έγινε λήψη από 4
Κερδίζεις 50€

Λυπόμαστε, το χρονικό όριο της δωροεπιταγής έληξε

Share

Περιγραφή Δωροεπιταγής

Δωροεπιταγή έκπτωσης 50€ για 10 συνεδρίες χαλαρωτικού ή θεραπευτικού μασάζ (150€ από 200€) από το Phisio Plus στην Κέρκυρα.
Η προσφορά ισχύει έως 31 Μαΐου 2019.

Όροι Χρήσης

  • Η προσφορά ισχύει για 10 συνεδρίες χαλαρωτικού ή θεραπευτικού μασάζ από το Κέντρο Φυσικοθεραπείας & Αποκατάστασης Phisio Plus στην περιοχή Τένις (Αρμένη Βράϊλα 13) ή στο Κανόνι (Φιγαρέτο 42).
  • Η Δωροεπιταγή δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλου είδους προσφορές του Κέντρου Φυσικοθεραπείας.
  • Απαραίτητη η επίδειξη της Δωροεπιταγής, στο κινητό ή εκτυπωμένη, κατά την επίσκεψή σας στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας.
  • Απαραίτητη πριν την εξαργύρωση της Δωροεπιταγής, η τηλεφωνική επικοινωνία με το Κέντρο Φυσικοθεραπείας στο 2661081000 για τον προγραμματισμό ραντεβού.

Τρόπος Απόκτησης Δωροεπιταγής

Βήμα 1 – Συνδέσου ή κάνε εγγραφή στο sindetiras.gr
Μπες εδώ για να κάνεις log in ή για να δημιουργήσεις προφίλ στο sindetiras.gr. Είναι εντελώς δωρεάν, και χρειαζόμαστε μόνο το ονοματεπώνυμο, το e-mail και τον αριθμό του κινητού σου.

Βήμα 2 – Ανακάλυψε δωροεπιταγές
Αφού περιηγηθείς στις δωροεπιταγές που είναι διαθέσιμες κάθε μέρα και διαβάσεις την περιγραφή και τους όρους χρήσης που αφορούν την κάθε μία, κάνεις κλικ στο “ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ” πριν λήξει χρονικά η προσφορά. Μπορείς να κατεβάσεις όσες διαφορετικές δωροεπιταγές θέλεις, δίχως καμία δέσμευση, οι οποίες θα αποθηκεύονται στο προφίλ σου.

Σχετικά με την Επιχείρηση

Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας & Αποκατάστασης Phisio Plus δημιουργήθηκε με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων υγείας και στοχεύει στην ταχύτερη και ασφαλέστερη επανένταξη των ασθενών στις καθημερινές τους δραστηριότητες.
Η άριστη συνεργασία των θεράποντων Ιατρών των ασθενών με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του Κέντρου ολοκληρώνουν με επιτυχία την αποκατάσταση του ασθενή.
Το κέντρο Phisio Plus συνεργάζεται με διάφορες ομάδες, αθλητικούς συλλόγους, εθελοντικούς συλλόγους, Θεράποντες Γιατρούς.
Παρεχόμενες υπηρεσίες φυσιοθεραπείας, πρόληψης, αποκατάστασης, Personal Training όπως και θεραπευτικό και χαλαρωτικό Μασάζ.

 

Share

Δείτε σχετικές δωροεπιταγές

Δώρο 1 φιάλη κρασί
Έγινε λήψη από 2 Ισχύει έως: 27/07/2019

Ταβέρνα Χαγιάτι

Δώρο 1 φιάλη κρασί "Λευκάδιος" κόκκινο ή λευκό (αξίας 15€) σε γεύμα αξίας άνω των 40€ ανεξαρτήτως αριθμού ατόμων από την Ταβέρνα Χαγιάτι στο Νέο Λιμάνι.
Δωρεάν 1 φιάλη κρασί
10€ έκπτωση για πεντικιούρ & μανικιούρ
Έγινε λήψη από 3 Ισχύει έως: 25/07/2019

Komilffo

Δωροεπιταγή έκπτωσης 10€ (25€ από 35€) για full πεντικιούρ και απλό μανικιούρ (γυναικείο – αντρικό) από το ινστιτούτο περιποίησης νυχιών Komilffo στην Κέρκυρα.
Κερδίζεις 10€