fbpx

Συνδέσου με την Κέρκυρα

Βρες επιχειρήσεις στην Κέρκυρα
ή δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Ο Λογαριασμός μου Πνευματικά Δικαιώματα Έξοδος
Επαγγελματικός Οδηγός Δωροεπιταγές Μικρές Αγγελίες Τοπικά Νέα
Σύνδεση Εγγραφή
Καιρός Κέρκυρας
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια Κτελ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία
Κίνηση στους Δρόμους
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Καυκάς: αμέτρητοι λόγοι να τον επισκεφθείς

12 Σεπ, 2019

Η εταιρεία “Καυκάς” κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά στους τομείς του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού, της δομημένης καλωδίωσης & τηλεπικοινωνιών, των καλωδίων & αγωγών, καθώς και του βιομηχανικού υλικού. Τα καταστήματά της απευθύνονται τόσο στον επαγγελματία, όσο και στον απλό καταναλωτή, που ψάχνουν λύσεις για την επιχείρηση ή για το σπίτι. Διαθέτοντας περισσότερους από 70.000 κωδικούς προϊόντων, μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη έχει ο καταναλωτής που θα απευθυνθεί είτε σε ένα από τα 65 καταστήματά της πανελλαδικά, μεταξύ αυτών φυσικά και το κατάστημά της στην Κέρκυρα, είτε στο e-shop της.

Η “Καυκάς” ιδρύθηκε το 1975 και διαθέτει τεράστια εμπειρία στους τομείς που δραστηριοποιείται μέσα από την πολυετή συμμετοχή της σε έργα που αφορούν νέες εγκαταστάσεις, αλλά και ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις επαγγελματικών χώρων, υποδομών και κατοικιών. Επιπλέον από το 2013 η “Καυκάς” είναι μέλος του πανευρωπαϊκού ομίλου εταιριών τεχνολογίας ηλεκτρονικού εξοπλισμού FEGIME, φέρνοντας έτσι πρώτη στην Ελλάδα τις εξελίξεις στους τομείς της ηλεκτρονικής και ηλεκτρολογικής τεχνολογίας.

Ο ρόλος της “Καυκάς” είναι να αποτελεί το συνδετικό κρίκο που θα διαχειρίζεται με καινοτόμο τρόπο τα προϊόντα ώριμης τεχνολογίας των προμηθευτών της, μετασχηματίζοντάς τα σε προσιτές λύσεις για τις καθημερινές ανάγκες τόσο του επαγγελματία όσο και του ιδιώτη πελάτη. Ακόμη παραπέρα οι αξίες που την χαρακτηρίζουν, δηλαδή το ήθος, το πάθος, η ομαδικότητα και η αποτελεσματικότητα των ανθρώπων της, έχουν καταστήσει την “Καυκάς” μία εταιρεία-πρότυπο της ελληνικής αγοράς. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε ότι και για το 2019, η εταιρεία βραβεύθηκε για πέμπτη φορά στο θεσμό “Best Workplaces”.

Η “Καυκάς” χαρακτηρίζεται από την καινοτόμο φιλοσοφία των ανοικτών καταστημάτων, που συνδυάζουν τη δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης του πελάτη με την ταυτόχρονη φυσική παρουσία πωλητών, οι οποίοι λειτουργούν συμβουλευτικά. Με αυτό τον τρόπο η εμπειρία της εξυπηρέτησης των πελατών αναβαθμίζεται, μέσα από τη διευκόλυνση της αγοραστικής τους απόφασης, τη μείωση του χρόνου αναμονής σε ώρες αιχμής, αλλά και μέσα από την αισθητική και τεχνολογική προσέγγιση της έκθεσης των καταστημάτων. Ταυτόχρονα η μεγάλη ποικιλία λύσεων που είναι διαθέσιμες καθιστούν τα καταστήματα “Καυκάς” ως σημεία one-stop-shop, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό των πωλητών και τεχνικών της εταιρείας, εξασφαλίζουν την κατάλληλη υποστήριξη στον πελάτη τόσο κατά την αγορά όσο και μετά από αυτήν.

Επιπρόσθετα, η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής της “Καυκάς”. Στο πλαίσιο αυτό η “Καυκάς” υλοποιεί το πρόγραμμα «Ανακαινίζω ένα σχολείο» το οποίο εφαρμόζεται σε σχολεία που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή που υστερούν σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ενώ μεταξύ άλλων, τα τελευταία χρόνια πραγματοποιείται σε όλα τα καταστήματά της το πρόγραμμα ανακύκλωσης λαμπτήρων και μπαταριών, με οδηγό το αίσθημα ευθύνης και σεβασμού της εταιρείας απέναντι στην κοινωνία, το περιβάλλον, και φυσικά απέναντι στον άνθρωπο.

Το κατάστημα “Καυκάς” βρίσκεται στην Εθνική Οδό Παλαιοκαστρίτσας 52β στο Σολάρι, και το ωράριο λειτουργίας του είναι Δευτέρα-Παρασκευή 07:30-21:00 και Σάββατο 07:30-16:00.

Share
Get Social

Κερκυραϊκά Νέα