fbpx

Συνδέσου με την Κέρκυρα

Βρες επιχειρήσεις στην Κέρκυρα
ή δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Ο Λογαριασμός μου Πνευματικά Δικαιώματα Έξοδος
Επαγγελματικός Οδηγός Δωροεπιταγές Μικρές Αγγελίες Τοπικά Νέα
Σύνδεση Εγγραφή
Καιρός Κέρκυρας
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια Κτελ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία
Κίνηση στους Δρόμους
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Mr.Fix: Η νέα τεχνολογική γωνιά της Γαρίτσας

17 Απρ, 2019

Φανταστείτε το σενάριο: ο υπολογιστής σας έχει ανεβάσει πυρετό, το ποντίκι βήχει ασταμάτητα, και το σήμα από το wifi αποφάσισε να παίξει κρυφτούλι.  Όλα αυτά σας ακούγονται ανησυχητικά; Δεν θα έπρεπε! Ο Mr.Fix άνοιξε το νέο του κατάστημα στην καρδιά της Γαρίτσας για να προλάβει και να θεραπεύσει πάσα ασθένεια του υπολογιστή σας. Ταυτόχρονα μας υπόσχεται ότι θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε και χρησιμοποιούμε τους υπολογιστές με σύγχρονες και ολοκληρωμένες επαγγελματικές προτάσεις, πολλές από τις οποίες δεν φανταζόμασταν καν ότι υπάρχουν.

Ορμώμενος από την Αθήνα, όπου από πολύ μικρός ο Mr.Fix (κατά κόσμον Γιάννης Κανέλλος) είχε μολυνθεί με το μικρόβιο των υπολογιστών και των νέων τεχνολογιών, ασχολήθηκε ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 με την επισκευή υπολογιστών και το στήσιμο μικρών γραφείων. Ερχόμενος στη συνέχεια στην Κέρκυρα, εργάσθηκε ως υπεύθυνος του τμήματος ΙΤ σε διάφορες εταιρείες, για να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση το 2014.

Ο Mr.Fix όμως είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό κατάστημα υπολογιστών. Είναι ένα μέρος όπου τόσο ο απλός χρήστης όσο και ο επαγγελματίας θα βρει κάποιον για να συζητήσει το πρόβλημά του, όσο μικρό ή όσο σοβαρό και αν είναι. Από την ανάγκη για την επισκευή ενός laptop, ακόμη και αν χρειάζεται μόνο format, μέχρι και την εγκατάσταση ενός ασύρματου δικτύου υπολογιστών σε ένα ξενοδοχείο, παρέχοντας ταυτόχρονα οτιδήποτε είναι απαραίτητο σε hardware και software, o Mr.Fix βρίσκεται δίπλα σε κάθε ανάγκη.

Φανταστείτε λοιπόν ένα τουριστικό γραφείο που μπορεί να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται το κάθε λεωφορείο του στόλου του, μία εμπορική επιχείρηση όπου ο διευθυντής μπορεί να χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο ποσοστό από το wifi του δικτύου και να μοιράζει αυτόματα το υπόλοιπο ποσοστό ανάμεσα στους υπαλλήλους και στους εκάστοτε επισκέπτες, και μία «έξυπνη» ξενοδοχειακή μονάδα που μπορεί να ρυθμίζει αυτόματα την ένταση και τη δυναμική της μουσικής ανάλογα με το πόσοι πελάτες υπάρχουν εκείνη τη στιγμή μέσα στο ξενοδοχείο, κάτι το οποίο το σύστημα το αντιλαμβάνεται μετρώντας τα άτομα που βρίσκονται ανά πάσα στιγμή συνδεδεμένα στο wifi.

Ο Mr.Fix προσφέρει λύσεις εξατομικευμένες και ταυτόχρονα προσαρμοσμένες στο budget που διαθέτει ο καθένας. Ταυτόχρονα όμως αποσκοπεί στη μακρόχρονη συνεργασία και στην εδραίωση σχέσεων εμπιστοσύνης, μέσω μιας υποδομής που συνδυάζει την απομακρυσμένη βοήθεια και τη φυσική παρουσία στο χώρο της επιχείρησης, ώστε ο επαγγελματίας να νιώθει ότι έχει μόνιμα έναν υπάλληλο ΙΤ μέσα στο γραφείο του. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα παρακολούθησης από μακριά της υγείας και της κατάστασης των υπολογιστών και των μηχανημάτων σε real-time, ενώ εάν καταστεί ανάγκη υπάρχει και η δυνατότητα παροχής PC αντικατάστασης. Σκεφτείτε για παράδειγμα έναν γιατρό και να μην έχει υπολογιστή στο γραφείο του το πρωί – η εξυπηρέτηση των ασθενών μέσω του ΕΟΠΠΥ θα ήταν αδύνατη!

Παράλληλα οι απλοί χρήστες θα βρουν και μία φιλική γωνιά για τον υπολογιστή τους. Ο διαγνωστικός έλεγχος στο χώρο του καταστήματος είναι δωρεάν, ενώ ο τελικός σκοπός είναι να αποφευχθούν άσκοπες και άκαιρες επισκευές, όταν για παράδειγμα η επισκευή μπορεί να είναι κοντά στο κόστος αντικατάστασης του μηχανήματος με κάτι νεότερο. Ακόμη ο Mr.Fix αναλαμβάνει και επισκέψεις κατ’ οίκον όποτε είναι απαραίτητο, δηλαδή σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή με κινητικά προβλήματα, και σε οποιοδήποτε σημείο της Κέρκυρας.

Η συζήτησή μας με τον Mr.Fix κύλησε γρήγορα και ευχάριστα. Από τη γνωριμία μας μαζί του, κρατήσαμε τα εξής σημεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει:

  • Ακεραιότητα – σωστή αντιμετώπιση του πελάτη.
  • Εξυπηρέτηση – ανά πάσα στιγμή, είτε απομακρυσμένα είτε κατ’ ιδίαν.
  • Ποιότητα δουλειάς – ποιότητα ίση σε όλους, δίχως διακρίσεις.
  • Πλήρης υποστήριξη – εγκατάσταση & επισκευή hardware και software.
  • Εξατομίκευση – λύσεις στα μέτρα του κάθε ιδιώτη και επαγγελματία.
  • Εμπειρία – ενασχόληση με τους υπολογιστές κοντά 30 χρόνια.
  • Τοποθεσία – εύκολη πρόσβαση και παρκινγκ.

 

Share
Get Social