fbpx

Συνδέσου με την Κέρκυρα

Βρες επιχειρήσεις στην Κέρκυρα
ή δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Ο Λογαριασμός μου Πνευματικά Δικαιώματα Έξοδος
Επαγγελματικός Οδηγός Δωροεπιταγές Μικρές Αγγελίες Τοπικά Νέα
Σύνδεση Εγγραφή
Καιρός Κέρκυρας
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια Κτελ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία
Κίνηση στους Δρόμους
Χρήσιμα Τηλέφωνα

PANARETOS: Δες το χρώμα αλλιώς!

03 Οκτ, 2019

Η αγορά ενός χρώματος για να βάψουμε τα δωμάτια του σπιτιού μας μπορεί να μας φαίνεται ως μία τυπική διαδικασία. Όμως η τεχνολογία έχει εισχωρήσει πλέον βαθιά στο χώρο του χρώματος, όπως άλλωστε και στο χώρο των επισκευών, προσφέροντάς μας νέα υλικά, πολύ ασφαλέστερα από τα αντίστοιχα του παρελθόντος, καθώς και νέες και πολύ πιο άνετες τεχνικές εφαρμογής τους.

Ωστόσο για την κατάλληλη επιλογή του υλικού, όπως και για τη εξοικείωση με τις ιδιότητες και τη σωστή εφαρμογή του, είναι απαραίτητη η συμβουλή ενός ειδικού επάνω στον τομέα. Ο sindetiras.gr μίλησε με τον Σπύρο Πανάρετο και την Ανθή Καποδίστρια, τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης PANARETOS, οι οποίοι με απλό και περιεκτικό τρόπο μας εξήγησαν τι το διαφορετικό έχει φέρει η επιχείρησή τους στην Κέρκυρα.

– Πείτε μας λίγα λόγια για την επιχείρηση Panaretos.
Είναι μία σχετικά καινούρια επιχείρηση η οποία όμως διαθέτει πίσω της πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας επάνω στο κομμάτι της οικοδομής. Μία επιχείρηση η οποία στηρίζεται στη λύση των προβλημάτων που μπορεί να έχουν οι καταναλωτές, είτε αυτοί είναι επαγγελματίες-εργολάβοι, είτε αυτοί είναι απλοί οικογενειάρχες που θέλουν να ανακαινίσουν ή να συντηρήσουν την οικία τους ή την επιχείρησή τους, είτε ακόμη είναι και απλοί μαθητές οι οποίοι θέλουν να πειραματιστούν στο καλλιτεχνικό κομμάτι χρησιμοποιώντας το χρώμα. Δεν πρόκειται λοιπόν απλά για μία επιχείρηση η οποία στοχεύει στο να πουλήσει ένα προϊόν, αλλά στοχεύει στο να προτείνει λύσεις έτσι ώστε ο καταναλωτής να ικανοποιήσει τις ανάγκες του.

– Όταν λέτε ότι προσφέρετε λύσεις επάνω στον τομέα της οικοδομής, τι ακριβώς δηλαδή μπορεί να βρει κάποιος σε εσάς από υλικά;
Από κατασκευαστικά υλικά, μονωτικά, θερμομονωτικά, συστήματα γενικότερα υδρομόνωσης – θερμομόνωσης – ηχομόνωσης, εννοείται φυσικά και χρώματα, αλλά και όλα εκείνα τα παρελκόμενα που θα χρειαστεί κάποιος για να ολοκληρώσει ένα έργο. Από στόκους, αρμόστοκους και κόλλες πλακιδίων μέχρι εργαλεία και αναλώσιμα. Επιπλέον διαθέτουμε και υλικά στο κομμάτι του αυτοκινήτου, προς το παρόν σε μικρή γκάμα, και αυτό γιατί πρόκειται για έναν τομέα πολύ εξειδικευμένο, και ό,τι κάνουμε θέλουμε να το κάνουμε με σταθερά βήματα, με τεχνογνωσία και εγγυημένα.

– Ωστόσο δεν είστε απλά ένα κατάστημα πώλησης υλικών, αλλά παρέχετε ταυτόχρονα και υπηρεσίες επάνω στον τομέα του χρώματος και της οικοδομής.
Πέρα από το να εξυπηρετήσουμε στη μεταφορά των υλικών, να παραδοθούν δηλαδή αξιόπιστα στο χώρο που κανείς τα χρειάζεται, λειτουργούμε επίσης και ως σύμβουλοι. Κάνουμε δηλαδή αυτοψία στο χώρο, ώστε να υποδείξουμε τι είναι αυτό που τελικά χρειάζεται κανείς να χρησιμοποιήσει για να δώσει λύση στο πρόβλημά του. Και σε εμάς δεν απευθύνονται μόνο εκείνοι που έχουνε τεχνική γνώση όπως π.χ. οι μηχανικοί, αλλά και άνθρωποι απλοί οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα, για παράδειγμα υγρασίας, και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Συχνά δεν μπορούν να το περιγράψουν ή θεωρούν ότι είναι πιο σύνθετο από όσο πραγματικά είναι, πιθανόν κάποιες λύσεις  που τους προτάθηκαν δεν τους έδωσαν την επίλυση στο πρόβλημα, οπότε σε αυτό το κομμάτι βοηθάμε εμείς λειτουργώντας συμβουλευτικά.

– Παράλληλα όμως έχετε στήσει και εντός του καταστήματός σας ένα πολύ όμορφο Show Room.
Το χρώμα είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, ωστόσο για εκείνους οι οποίοι αναζητούν το ιδιαίτερο είναι και κάτι πολύπλοκο και πολυπληθές. Θέλει χρόνο, δε χρειάζονται βιαστικές επιλογές, και κάποιες φορές χρειάζεται και καθοδήγηση. Το μάτι πρέπει να χορταίνει, ειδικά όταν αναζητά το ιδιαίτερο μέσα από μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Για αυτό το λόγο στήσαμε και το Show Room ώστε η επιλογή του χρώματος να γίνει με ηρεμία σε ένα ωραίο περιβάλλον, έτσι ώστε ο ενδιαφερόμενος να μελετήσει τη σκέψη του και να την κάνει πράξη.

– Βλέπουμε όντως στο κατάστημά σας μία τεράστια ποικιλία από χρώματα. Υπάρχουν κάποιες εταιρείες που αντιπροσωπεύετε αποκλειστικά;
Έχουμε σε αποκλειστική αντιπροσώπευση την Benjamin Moore, μία αμερικανική εταιρεία η οποία είναι γνωστή ως μία από τις πρώτες εταιρείες που δημιούργησαν αμέτρητες αποχρώσεις, σε συνδυασμό με πολύ καλής ποιότητας χρώμα. Επίσης αντιπροσωπεύουμε την ελληνική “Berling”, την “Mapei”, και τις “Trilak” και “Sigma” οι οποίες ανήκουν στον μεγάλο κολοσσό της PPG, τα χρώματα της οποίας χρησιμοποιούνται από τα κουτιά των αναψυκτικών της Coca-Cola μέχρι και από μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες. Πρόκειται για μεγάλες και δυνατές εταιρείες οι οποίες υφίστανται διαχρονικά, και για την Κέρκυρα τουλάχιστον, ακούγονται για πρώτη φορά.

– Οπότε σαν επιχείρηση έχετε φέρει κάτι νέο στο νησί της Κέρκυρας.
Είμαστε μία τελείως διαφορετική πρόταση στο νησί. Τολμήσαμε να φέρουμε νέα υλικά, όταν οι υπόλοιποι ακολουθούσαν την πεπατημένη. Είμαστε το πρώτο μαγαζί στην Κέρκυρα που φέραμε χρώματα με μηδενικά πτητικά, πραγματικά δηλαδή οικολογικά χρώματα και απόλυτα ασφαλή και κατάλληλα για το παιδικό δωμάτιο ή για το δωμάτιο ενός νεογνού.  Η τριαντάχρονη και πλέον εμπειρία μας στο χώρο της οικοδομής, μας επέτρεψε αυτή την εισαγωγή νέων υλικών, και όχι μόνο στον τομέα του χρώματος, αλλά και σε οτιδήποτε καλύπτει το χώρο της οικοδομής. Και τις εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε, δεν τις έχουμε εδώ για να πουλάμε όνομα, αλλά τις έχουμε για να πουλάμε ποιοτικό υλικό. Αυτό είναι που μας κάνει και διαφορετικούς, ότι δηλαδή εστιάζουμε στην ποιότητα. Ποιότητα στα υλικά, στις τιμές, στην εξυπηρέτηση και στις υπηρεσίες μας. Για αυτό άλλωστε και ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει και μας έχει εμπιστευθεί ως επιχείρηση.

Το κατάστημα Panaretos βρίσκεται στα Κανάλια επί της Εθνικής Λευκίμμης (2ο χλμ) και θα καλύψει κάθε ανάγκη σας σε χρώματα, μονωτικά, δομικά και επισκευαστικά υλικά, ενώ όλα τα υλικά που διαθέτει το κατάστημα διαθέτουν τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές και πιστοποιητικό για το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ οίκον.

Share
Get Social

Κερκυραϊκά Νέα