fbpx

Συνδέσου με την Κέρκυρα

Βρες επιχειρήσεις στην Κέρκυρα
ή δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Ο Λογαριασμός μου Πνευματικά Δικαιώματα Έξοδος
Επαγγελματικός Οδηγός Δωροεπιταγές Μικρές Αγγελίες Τοπικά Νέα
Σύνδεση Εγγραφή
Καιρός Κέρκυρας
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια Κτελ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία
Κίνηση στους Δρόμους
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Σεμινάριο επαγγελματικής μάλαξης σώματος από το “Ενθύμησις” στην Κέρκυρα

04 Νοέ, 2019

Το μασάζ (στα Ελληνικά: μάλαξη) δεν είναι μόνο μία χαλαρωτική εμπειρία για αυτόν που το δέχεται, αλλά επίσης λειτουργεί και θεραπευτικά για την υγεία του ανθρώπινου σώματος. Τώρα πλέον στην Κέρκυρα υπάρχει μια μοναδική ευκαιρία για όποιον θέλει να ξεκινήσει καριέρα στο χώρο της επαγγελματικής μάλαξης ή να διευρύνει τις γνώσεις που κατέχει ήδη στο αντικείμενο. Στον ολιστικό χώρο ευεξίας “Ενθύμησις” ξεκινά το Δεκέμβρη ο 2ος κύκλος του σεμιναρίου επαγγελματικής μάλαξης σώματος, και στο sindetiras.gr μίλησε η Αργυρώ Γεροχρήστου, ιδιοκτήτρια του “Ενθύμησις” και εκπαιδεύτρια του σεμιναρίου.

– Αργυρώ, μίλησε μας πρώτα λίγο για το χώρο που έχεις δημιουργήσει και γιατί τον ονόμασες “Ενθύμησις”.
Το “Ενθύμησις” αποτελεί μία εναλλακτική προσέγγιση στη φροντίδα της υγείας του ανθρώπου, με σκοπό την ενθύμηση της αίσθησης ευεξίας του και την επανάκτηση της ισορροπίας της υγείας του. Είναι δηλαδή ένας ολιστικός χώρος ευεξίας όπου εφαρμόζεται η φυσικοπαθητική, διδάσκεται θεραπευτική γιόγκα, εφαρμόζονται αλλά και διδάσκονται διάφορες τεχνικές μασάζ. Στο πλαίσιο αυτό της ειδίκευσής μας στο μασάζ, διοργανώνουμε άλλωστε και το σεμινάριο επαγγελματικής μάλαξης σώματος, όπου μάλιστα ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος του κύκλος και ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το 2ο πλέον κύκλο του.

– Τι ακριβώς διαπραγματεύεται το σεμινάριο;
Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι να μπορέσουν οι Κερκυραίοι να αποκτήσουν μία πρώτη εκπαίδευση στο μασάζ, γιατί μέχρι τώρα δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα στην Κέρκυρα. Γιατί κι εγώ έπρεπε να φύγω από την Κέρκυρα για να πάω να μάθω μία απλή τεχνική μασάζ και σκέφτηκα ότι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό. Μετά από αυτό το σεμινάριο, όσοι το παρακολουθήσουν θα μπορούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στο χώρο της επαγγελματικής μάλαξης, δουλεύοντας είτε σε κάποιο ξενοδοχείο, είτε σε κάποιο κέντρο αισθητικής κάνοντας μασάζ, είτε ακόμη και να ξεκινήσουν κάτι μόνοι τους.

– Όσοι παρακολουθήσουν δηλαδή το σεμινάριο τι θα διδαχθούν;
Στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν την ιστορία του μασάζ, τους κανόνες διαχείρισης των πελατών, τα κανάλια ενέργειας που ρέουν το σώμα, τις βασικές αρχές φυσιολογίας και ανατομίας σώματος, και φυσικά τις βασικές τεχνικές μάλαξης για κάθε σημείο του σώματος, ενώ παρέχεται και έντυπο εκπαιδευτικό υλικό. Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί μέσα σε τρία Σαββατοκύριακα, και συγκεκριμένα στις 7-8, 14-15 και 21-22 Δεκεμβρίου πρωινές ώρες, και για να το ολοκληρώσει επιτυχώς κάποιος δίνει στο τέλος μία μικρή εξέταση. Εάν τώρα κάποιος δεν επιτύχει στην τελική εξέταση, δεν παρακολουθεί ξανά το σεμινάριο, αλλά απλά ξαναδίνει την εξέταση. 

– Άρα είναι ένα σεμινάριο το οποίο απευθύνεται και σε κάποιον που δεν έχει προηγούμενη εμπειρία στο μασάζ.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ερασιτέχνες και οποιονδήποτε αγαπά την τέχνη του μασάζ και θέλει να ασχοληθεί και επαγγελματικά στο χώρο, αλλά απευθύνεται επίσης και σε αισθητικούς και φυσικοθεραπευτές που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης η οποία μπορεί να προστεθεί στο βιογραφικό κάποιου και να χρησιμοποιηθεί για να ασχοληθεί επαγγελματικά με το αντικείμενο. Σαν “Ενθύμησις” άλλωστε, τα άτομα που θα εκπαιδευτούν θα τα συστήσουμε σε ξενοδοχεία και εταιρείες που γνωρίζουμε και έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. 

Και πώς μπορεί κάποιος να δηλώσει συμμετοχή;
Όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει το σεμινάριο μπορεί να δηλώσει τη συμμετοχή του μέχρι τέλος Νοεμβρίου είτε online, συμπληρώνοντας τη φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας, είτε να μας καλέσει τηλεφωνικά στο 6977 263 618.

Η Αργυρώ Γεροχρήστου είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Αθηνών στον τομέα της Αισθητικής και έχει σπουδάσει επίσης φυσικοπαθητική και εναλλακτικές θεραπείες σε Λεμεσό, Λονδίνο και Μαϊάμι, Yoga Teacher Training στο Satyananda Ashram of Athens, ενώ την παρούσα περίοδο συνεχίζει τις σπουδές της στη φυσικοπαθητική σε επίπεδο μεταπτυχιακού στο Warnborough College of Ireland.

Ενθύμησις

Ολιστικός χώρος ευεξίας
Share
Get Social

Κερκυραϊκά Νέα