fbpx

Συνδέσου με την Κέρκυρα

Βρες επιχειρήσεις στην Κέρκυρα
ή δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Ο Λογαριασμός μου Πνευματικά Δικαιώματα Έξοδος
Επαγγελματικός Οδηγός Δωροεπιταγές Μικρές Αγγελίες Τοπικά Νέα
Σύνδεση Εγγραφή
Καιρός Κέρκυρας
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια Κτελ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία
Κίνηση στους Δρόμους
Χρήσιμα Τηλέφωνα

The City Spa: ένας μικρός παράδεισος στην Πίνια

04 Φεβ, 2020

Οι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής, μας γεμίζουν καθημερινά με στρες. Τρέχουμε για να προλάβουμε δουλειές, ραντεβού και υποχρεώσεις, και συχνά ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι να αφιερώνουμε έστω και λίγη ώρα χαλάρωσης στον εαυτό μας. Αυτή την ευκαιρία, να χαρίσουμε δηλαδή λίγο πολύτιμο χρόνο σε εμάς, μας την προσφέρει πλέον άμεσα και εύκολα το City Spa, το νέο μέρος για χαλαρωτικό μασάζ στο πιο κεντρικό σημείο της παλιάς πόλης της Κέρκυρας, στην οδό Φιλαρμονικής στην Πίνια.

Ξεκλέβοντας λοιπόν κι εμείς λίγο χρόνο από το φορτωμένο πρόγραμμά μας, επισκεφθήκαμε το City Spa και συνομιλήσαμε με την ιδιοκτήτριά του Αναστασία Κατέχη, ενώ δεν παραλείψαμε φυσικά να δοκιμάσουμε και ένα σύντομο μασάζ, στην ανάγκη μας να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Η Αναστασία καλωσορίζοντάς μας, μας εξήγησε ότι «το City Spa είναι ένας χώρος χαλάρωσης που μπορεί να έρθει ο καθένας από μικρή μέχρι πολύ μεγάλη ηλικία, και μέσω του μασάζ, το οποίο γίνεται είτε σε στοχευμένη περιοχή είτε σε ολόκληρο το σώμα, να αποφορτιστεί από το καθημερινό άγχος. Είναι ένας χώρος που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη για να μπορεί να βοηθάει την ποιότητα ζωής του κάθε ανθρώπου.»

Και πράγματι το City Spa είναι ένας φωτεινός χώρος, λιτά και όμορφα διακοσμημένος, απομονωμένος από τους θορύβους και την κίνηση της πόλης, με πινελιές από «πράσινο» να κατέχουν περίοπτη θέση στο χώρο. Ο συνδυασμός από όλα αυτά σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι μέσα σε ένα μικρό παράδεισο στην καρδιά της Κέρκυρας και σε προδιαθέτουν θετικά για το μασάζ που πρόκειται να ακολουθήσει.

Το μασάζ ωστόσο μπορεί να προσφέρει πολλά παραπάνω στην καθημερινότητά μας, πέρα από τη χαλάρωση που νιώθουμε κατά τη διάρκεια της μάλαξης. «Το μασάζ έχει πολλαπλά οφέλη», συνεχίζει να μας εξηγεί η Αναστασία. «Μπορεί να ανακουφίσει ολόκληρο το σώμα, π.χ. από το στρες ή από την κακή στάση του σώματος κάποιου, ή μπορεί να βοηθήσει να χαλαρώσει στοχευμένα ένας μυς. Όπως βοηθάει και στις όποιες παρενέργειες προκαλεί το καθημερινό στρες, όπως για παράδειγμα οι αϋπνίες. Επίσης βοηθάει το νευρικό σύστημα να χαλαρώσει, ενώ βοηθάει και το λεμφικό σύστημα να αποσυμφορήσει κάποιες τοξίνες που μπορεί να υπάρχουν στο σώμα. Το μασάζ δηλαδή αποτελεί ξεκούραση για το σώμα του ανθρώπου αλλά και για το μυαλό του.»

«Επίσης το μασάζ δεν αποτελεί πολυτέλεια. Οποιοσδήποτε μπορεί να έρθει εδώ, με όποια οικονομική άνεση διαθέτει και να απολαύσει ένα μασάζ που μπορεί να διαρκέσει από 25 λεπτά, για παράδειγμα σε ένα διάλειμμα ανάμεσα στις δουλειές του, έως και 80 λεπτά. Με αυτό τον τρόπο, καλυτερεύει την ευεξία του και την ποιότητα ζωής του.»

Όταν ήρθε η ώρα να αφεθούμε στη χαλαρωτική διαδικασία του μασάζ, η θετική ενέργεια που σου μεταδίδει η Αναστασία μάς έκανε να αισθανθούμε αμέσως ήρεμοι και ξεκούραστοι. Η όλη διαδικασία, από τη στιγμή που θα μπεις στον όμορφο χώρο του City Spa μέχρι την ολοκλήρωση του μασάζ, σου αφήνει μια μοναδική αίσθηση γαλήνης και χαλάρωσης. Φύγαμε από το City Spa νιώθοντας ανάλαφροι και ανανεωμένοι, και έχοντας προγραμματίσει ήδη το επόμενο ραντεβού μας!

Share
Get Social