Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να βρω τον επαγγελματία που ψάχνω στο sindetiras.gr;

Υπάρχουν δύο τρόποι για να βρείτε τον επαγγελματία που σας ενδιαφέρει:

1. Να γράψετε στα δύο πεδία αναζήτησης του επαγγελματικού οδηγού
Στο πρώτο πεδίο η αναζήτηση γίνεται με βάση το επάγγελμα. Πληκτρολογείτε την επαγγελματική κατηγορία που σας ενδιαφέρει πχ. αρχιτέκτονες, πισίνες, γυμναστήρια κλπ και το πτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται σας καθοδηγεί για την ευκολότερη επιλογή της επαγγελματικής κατηγορίας που σας ενδιαφέρει.

Στο δεύτερο πεδίο μπορείτε να εισάγετε την επωνυμία μιας εταιρείας, το ονοματεπώνυμο ενός επαγγελματία, το τηλέφωνο, τη διεύθυνση ή οποιαδήποτε λέξη-κλειδί επιθυμείτε όπως πχ espresso, αντλίες κλπ.

2. Να πλοηγηθείτε μέσω του μενού “Κατηγορίες”
Στην πάνω δεξιά γωνία της ιστοσελίδας υπάρχει ένα κουμπί το οποίο πατώντας το κάποιος, μπορεί να πλοηγηθεί στις επαγγελματικές κατηγορίες που υπάρχουν στον οδηγό βρίσκοντας το επάγγελμα που τον ενδιαφέρει.

Οι αναζητήσεις που κάνω δεν μου επιστρέφουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, τι μπορώ να κάνω;

Υπάρχουν τέσσερις περιπτώσεις:
1. Η επιχείρηση ή ο επαγγελματίας να μην υπάρχει στη βάση δεδομένων του επαγγελματικού οδηγού Κέρκυρας www.sindetiras.gr
2. Η επιχείρηση ή ο επαγγελματίας έχει επιλέξει να καταχωρηθεί με διαφορετική επωνυμία από αυτή που γνωρίζετε
3. Να έχετε κάνει κάποιο ορθογραφικό λάθος κατά την πληκτρολόγησή σας στα πεδία αναζήτησης
4. Να έχετε κάνει την αναζήτησή σας σε λάθος πεδίο (πχ. να ψάξατε για κάποια επαγγελματική κατηγορία πχ ξυλουργεία στο πρώτο πεδίο και όχι στο δεύτερο)

Πως καθορίζεται η σειρά εμφάνισης των επαγγελματιών;

Η σειρά εμφάνισης των αποτελεσμάτων αναζήτησης εξαρτάται από το είδος της κάθε καταχώρησης. Σε κάθε περίπτωση, οι καταχωρήσεις επί πληρωμή προηγούνται πάντοτε των δωρεάν. Σε δεύτερη φάση η σειρά εμφάνισης των επαγγελματιών γίνεται με τυχαίο κάθε φορά τρόπο. Πχ αν υπάρχουν παραπάνω από 2 επαγγελματίες που είναι καταχωρημένοι επί πληρωμή, τότε εναλλάσσεται η σειρά εμφάνισης μεταξύ τους με τυχαίο τρόπο αλλά πάντοτε πάνω από τους επαγγελματίες που έχουν καταχωρηθεί δωρεάν. Σε αντίστοιχη περίπτωση, αν η επαγγελματική κατηγορία έχει επιχειρήσεις που είναι όλες καταχωρημένες δωρεάν, τότε η σειρά εμφάνισης μεταξύ των, γίνεται με τυχαίο κάθε φορά τρόπο.

Υπάρχει περίπτωση να είμαι ήδη καταχωρημένος στο www.sindetiras.gr;

Ναι, υπάρχει πιθανότητα να είναι η επιχείρηση ή η εταιρία σας ήδη στο www.sindetiras.gr. Στην περίπτωση αυτή θα σας είχαμε στείλει κάποιο σχετικό email καταχώρησης ενώ, μπορείτε να ενισχύσετε την καταχώρησή σας με επιπρόσθετα στοιχεία που τυχόν λείπουν ή να αναβαθμίσετε την παρουσία σας στον οδηγό μας σε premium καταχώρηση.

Τα στοιχεία της επιχείρησής μου δεν ισχύουν πλέον ή είναι λανθασμένα. Τι μπορώ να κάνω;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα από τους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας και θα έρθουμε σύντομα σε επαφή μαζί σας.

Πως μπορώ να κάνω μία δωρεάν καταχώρηση στο sindetiras.gr;

Για να κάνετε μία δωρεάν καταχώρηση πρέπει να συμπληρώσετε στον ηλεκτρονικό επαγγελματικό οδηγό Κέρκυρας, μπορείτε
1. Να απευθυνθείτε στο τηλ 26610 43455
2. Να συμπληρώσετε την αίτηση δωρεάν καταχώρησης
3. Να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@sindetiras.gr
4. Να επισκεφθείτε τα γραφεία μας στη διεύθυνση Αρμένη Βράιλα 19, Κέρκυρα
Σε περίπτωση ηλεκτρονικής καταχώρησης του αιτήματός σας, πριν την εγγραφή σας στον επαγγελματικό οδηγό Κέρκυρας, θα υπάρχει από μέρους μας επικοινωνία για την ταυτοποίηση των στοιχείων σας.

Πώς μπορώ να προβληθώ στο www.sindetiras.gr;

Για να προβάλλετε την επιχείρηση σας στον ηλεκτρονικό επαγγελματικό οδηγό Κέρκυρας, μπορείτε
1. Να απευθυνθείτε στο τηλ 26610 43455
2. Να συμπληρώσετε την αίτηση προβολής
3. Να επικοινωνήσετε μαζί μας στο sales@sindetiras.gr
4. Να επισκεφθείτε τα γραφεία μας στη διεύθυνση Αρμένη Βράιλα 19, Κέρκυρα
Σε περίπτωση ηλεκτρονικής καταχώρησης του αιτήματός σας, πριν την εγγραφή σας στον επαγγελματικό οδηγό Κέρκυρας, θα υπάρχει από μέρους μας επικοινωνία για την ταυτοποίηση των στοιχείων σας.

Τι κερδίζω με την εγγραφή μου στο sindetiras.gr;

Με τη δωρεάν εγγραφή σας στον επαγγελματικό οδηγό Κέρκυρας www.sindetiras.gr, εξασφαλίζετε στην επιχείρησή σας μία διαδικτυακή παρουσία δίνοντας την ευκαιρία σε υποψήφιους πελάτες της επιχείρησής σας, να σας βρουν εύκολα και άμεσα μέσα από το internet.

Πόσο συχνά ενημερώνονται οι πληροφορίες του www.sindetiras.gr;

Οι πληροφορίες του www.sindetiras.gr ενημερώνονται σε καθημερινή βάση ενώ οι παλαιότερες εγγραφές ελέγχονται για την εγκυρότητά τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Μπορώ να βρω κάτι άλλο στον επαγγελματικό οδηγό Κέρκυρας;

Βασικό μέλημα του www.sindetiras.gr είναι να μπορεί κάθε κερκυραίος και επισκέπτης του νησιού να έχει άρτια και αξιόπιστη πληροφόρηση για τις τοπικές επιχειρήσεις και κάθε επαγγελματίας να έχει μία άρτια διαδικτυακή παρουσία. Ωστόσο, στις σελίδες του οδηγού μπορείτε να βρείτε και πληροφορίες σχετικά με τα χρήσιμα τηλέφωνα του Νομού Κέρκυρας, τα δρομολόγια των Αστικών και Υπεραστικών Κτελ Κέρκυρας ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να βρείτε και τα φαρμακεία που διημερεύουν και διανυκτερεύουν σε καθημερινή βάση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ